Solgte biler

Biler vi har solgt

Volvo Oakley Supremacy

Dette er en topp utstyrt bil med fantastisk flotte nye aluminium sider i en utrolig bra kvalitet. Denne må sees!! En flott bil til en ekstremt bra pris!! Prisen er eks mva Pris inkl mva: 4.311.000 Dobbel Pop out!! Pop Up. Bilen har vannbåren gulvarme, diesel generator, Parabol, 42" TV. 4-7 hester.

Renault STX Hestebil Magnum 480 Hk

Dette er en topputstyrt Stx Hestebil med veldig lav km og ny teknologi på varme vann og strøm systemer og meget populær layout med vaskerom med plass til 4-5 hester. Bilen har alt utstyr. Varme i vann systemer. Gulv var

Renault Roelofsen Parados Sport

Roelofsen Parados Sport. Dette er nok en av markedets desidert sikreste og mest kvalitet sikre bil. Bilen er bygget av Roelofsen igjennom 30 år med fokus på sikkerhet og til store og små hester.

Renault Roelofsen Parados Smart

En fantastisk ny 2 hester bil fra Roelofsen med mer enn 30 år erfaring med produksjon av kvalitets hestebiler. Dette er en av de største bilene på markedet og med fantastisk 1100 kg nyttelast og topputstyrt bil.

Volvo Stx Hestebil FM 410 6x2

Fantastisk strøken Stx hestebil med alt utstyr. Plass til 6 hester og registrert for 6 personer. Utstyr: Strøm generator . Pop out. TV m parabol. Stort kjøleskap med fryser. Aircondition. Webasto med gulvvarme. Side rampe og bakrampe. Kamera i hestedel og rygge kamera. Stevneskap i siden.

Volvo Oakley Supremacy

Dette er en fantastisk fin Hestebil med plass til 6 personer og 5 hester. Oakley på sitt beste og mest sjarmerende. Godt vedlikeholdt og kvaliteten til Oakley kan man se lang vei!! Dette er en Hestebil de fleste kan bruke.

Renault Theault Proteo

Dette er en ekstremt god vedlikeholdt lite brukt hestebil, ikke enkelt å få tak i en slik bil!! Må sees. Bilen kan sees i Drammen helgen 31 august til 3 September. Eller ta kontakt for visning.

Iveco Oakley Super Sport 7,2

Dette er en av de fineste og mest ekslusive bilene STX leverte i 2017 pga behov for mindre bil er det mulig å gjøre en kjempe handel på denne bilen.

Volvo Oakley Supremacy

Fantastiske Oakley Supremacy, dette er noe helt spesielt. Bilen er totalt full utstyrt. Må sees og oppleves.

Iveco Oakley Super Sport 7,2

Dette er en ny bil bygget for stil, komfort og sikkerhet med spesiell tanke på kjøre med skikkelig nyttelast på en mindre bil med pop out.

Kontakt info

  • +47 915 95 344
  • kk@globaltrucks.no
  • Langøyveien 3. 1640 Råde

Sosiale medier

Lukk meny