Roelofsen horsetrucks

Vi tilbyr disse modellene
fra Roelofsen horsetrucks

PROFLINER

Denne modellen er helt perfekt om du driver profosjonelt, her har du alt du trenger til både hestene og ansatte.

PR1 SMART LINE

Denne PR1 smart line er designet slik at den skal transportere så mange hester av gangen, den får plass til 9-12 hester og har ikke living.

PR2 COMFORT LINE

Denne PR2 Comfort Line er designet for å kunne transportere 3-9 hester men har også full living med toalett, dusj og flere sengeplasser.

PR3 SPORT LINE

PR3 Sport Line er en modell som er litt mindre men fortsatt en utrolig bra plan løsning. Her får du plass til 3-8 hester og en komfortabel living med sengeplasser og toalett med dusj.

PR4 PERFOMANCE LINE

PR4 Perfomance Line er en modell som har plass til mange hester og har en veldig stor og eksklusiv living med ekstra stort bad med dusj og flere sengeplasser over toalettet og en vanntank på 400 Liter.

PR5 EXCLUSIVE LINE

PR5 Exclusive Line er en modell som har plass til 7 hestermen har da også en enda større living med " pop out" slik at living kan utvides når bilen står stille. Dette gjør at living blir enda mer romslig og komfortabel.

PR6 TOP CLASS LINE

PR6 Top Class Line er en modell som har alt du ønsker deg, denne lastebilen har helt spesielle kjøreegenskaper som er langt fra standard. Bilen tar 6 hester og har også en "pop out" living som gjør denne bilen komplett for både sjåfør, hester og ansatte.

PR7 XTREME LINE

PR7 Xtreme Line er hestebil for deg som ønsker den mest romslige og komfortable livingen. denne bilen har en "dobbel pop out" living som gjør denne modellen til en drøm å bo i. Bilen tar 5 hester som er mer en nok for flere ryttere.

Kjør hestetransport som en vanlig bil

PR LIMOUSINE

PR LIMOUSINE er en modell som kan kjøres på vanlig bil sertifikat og har den plassen du trenger. et lite oppholdsrom, utstyr rom og plass til 2 hester.

PR SPORT

PR SPORT er en sportslig mindre hestebil som har plass til det nødvendige utstyret og plass til 2 hester. Bilen er har et sportslig utsende og har gode kjøreegenskaper.

Galleri

OM Roelofsen horsetrucks

Roelofsen Raalte developes tailor-made transport solutions. From basic transport to luxurious multiple horse trucks. Trucks for branches of sport, custom built for you.

Our customers include show jumping riders, dressage riders, commercial stables, stud farms, but also recreational riders and riders practice disciplines such as drive, western riding and eventing.The tailor-made transport solutions by Roelofsen go beyond the equestrion sports. We also build transport solutions for other sectors and target groups. For example we have customers in the race & rally sports, ice skating and motorcycling.

Kontakt info

  • +47 915 95 344
  • kk@globaltrucks.no
  • Langøyveien 3 1640 Råde

Sosiale medier

Lukk meny