Til salgs

Biler vi har til salgs

Scania Roelofsen RR 7

Rolls Royce av hestebil ! Roelofsen RR7 dobbel pop out ! Bygget på Scania S500, meget påkostet chassi med ALT utsyr ! Roelofsen er velkjent for sin utrolige kvalitet, utstyrsnivå og fantastiske service ! Bilen har plass til 5-6 hester sengeplass til 6.

Scania Roelofsen RR6

Fantastisk bil, sjelden mulighet ! Roelofsen RR6 bygget på Scania G400 Fremstår som ny ! Bilen har vært parkert inne fra den var ny, sparsomt brukt og kun 1 eier. Relofsen er velkjent for sin fantastiske kvalitet, utstyrsnivå, samt service i særklasse ! Bien har 5-6 hesteplasser, sengeplass til 6 personer.

Renault Parados sport

Fantastisk tohester fra Roelofsen ! Tohester med maksimal komfort, sikkerhet og kvalitet ! Bilen har ALT utsyr !
Ta kontakt for en hyggelig hestebil-prat, visning eller prøve-kjøring !

Mustang Monarch

Utrolig fin og praktisk heger ! Den er kun blitt brukt til å frakte utsyr, aldri vært hest på! Hengeren har plass til 2-4 hester og sengeplass til 2-3 personer.

Renault Roelofsen Smart

Gjør et kupp på demobil!! Spar 120.000 kr. Roelofsen Smart med 1100 kg nyttelast og den største str bil som er på markedet!! Topp kvalitet bil!! Bilen er komplett med 170 hk, Hengerfeste, auto klima, Rygge kamera og kamera i hestedel.

Renault STX Hestebil Magnum 480 Hk

Dette er en topputstyrt Stx Hestebil med veldig lav km og ny teknologi på varme vann og strøm systemer og meget populær layout med vaskerom med plass til 4-5 hester. Bilen har alt utstyr. Varme i vann systemer. Gulv varme. Mega store senger. 8 personer.

MAN AK

Svært praktisk og godt holdt bil! registrert for 6 personer med sengeplass til 6 ! Nylig utført: Stor - service m/ventiljustering, ny varmepumpe, nye bremser, samt nytt toalett.

Volvo FH 16 750 HK Oakley Supremacy

Dette er kanskje verdens flotteste hestebil noen gang... Oakleys fantastiske Supremacy med det mest påkostede påbygg noen gang. Bilen må bare oppleves. Bilen har absolutt alt utstyr!!


Renault Roelofsen Parados Sport Spesial

Roelofsen Parados Sport Spesial. En ny modell av topp modellen med sulkyfester ( kan tas av og på) og stor bakdør som gjør at du kan plassere stort utstyrs skap i den bakre delen. Hingste innredning som gjør at hestene reiser med maksimal trygghet.

Iveco Oakley Supreme 7,5 T

Markedets beste og flotteste 7,5 tonn`s bil ! Bygget på Oakleys Som er velkjent for sin fantastiske kvalitet og finish. Bilen tar 3 personer, 3 hester, og har sengeplass til 4 personer.

Renault Stx Hestebil Magnum 480 dxi

Meget tøff STX hestebil med 4 stoler foran og totalt 8 sitte plasser og plass til 5-6 hester. Meget godt utstyrt og nylig gjennomført service og EU kontroll. Bilen har følgende utstyr: Varme i gulv og vann system. Aircon. Luksus bad m Terracotta fliser. Parabol.Pop out. +++++

Iveco OakleySupreme

Dette er Oakley Supreme 7,2 tonn som er en super fin liten hestebil. Den er bygget med tanke design, sikkerhet og nyttelast! Denne kan du kjøre med 2 store hester og alt utstyr du kan ønske å ha med seg. Det er Oakley sin fantastiske kvalitet og design. Må sees og oppleves.

Renault STX RM

Utrolig fin tohester med hingst-innredning ! Bilen er knapt brukt og fremstår som ny! Med dedikerte ansatte sikrer vi våre kunder den beste kvalitet på servicen våre kunder fortjener.

Volvo Roelofsen RR5 FH 540

Dette er en sjelden mulighet. en brukt Roelofsen til salgs!! Roelofsen RR 5 Pop out pop up med plass til 7 hester og et mega stevneskap i siden selvfølgelig med hydraulikk som det også er i pop out. Bilen er som ny og man sparer ca 500.000 fra nypris i tillegg er mva.

Renault GT Elite

Gjennom mange års erfaring med hestebiler og frakt av hester har vi kommet med en ny fantastisk flott bil med en topp kvalitet skap og en fornuftig nyttelast. Bilen kan skreddersys til Trav Galopp Dressur og sprangridning. Leveres med og uten hingst innredning. Dette er nok en ny markedsleder.

Volvo Oakley Supremacy

Dette er en fantastisk fin Hestebil med plass til 6 personer og 5 hester. Oakley på sitt beste og mest sjarmerende. Godt vedlikeholdt og kvaliteten til Oakley kan man se lang vei!! Dette er en Hestebil de fleste kan bruke. Bilen bør sees og oppleves! Kan sees i Drammen helgen 1-2 September.

Kontakt info

  • +47 915 95 344
  • kk@globaltrucks.no
  • Langøyveien 3. 1640 Råde

Sosiale medier

Lukk meny